Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir temellık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çıkış kapısı, kapatılmaması müstelzim ve yangına dayanıklı olması çok elan lazım sıfır bir dış bapdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade insan yaşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakaları birgeniş dokumada Yangın Kapısı en pıtrak karşılaşılan ve gerçek tehlikelere hat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Yangın Kapısı Fiyatları Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Hileışbilgiş merkezi, yedinci sanat, okul, şifahane kabil toplanmış ömür alanlarında yangın bapsı kullanımı güvenliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel üzere binalarda da acil çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise hareket kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en muvafık hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bu sertifikalar, bapnın yangın emniyetliği ve dayanıklılığı hakkında vukuf verir. Sertifikaları olan kapılar ekseri henüz fiyatlıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 Yangın Çıkış Kapısı olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page